• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

bellicon

De bellicon minitrampoline activeert door het regelmatige op en neer bewegen het lichaam op alle fronten. Hierdoor traint het alle 656 spieren, versterkt hart, bloedsomloop en immuunsysteem, ontspant, verbetert de concentratie en vergroot het zelfhelend vermogen van het lichaam.
Een paar minuten per dag trainen op de bellicon minitrampoline levert niet alleen een gezonder lichaam op, maar geeft ook meer energie, kracht en uithoudingsvermogen. De oefeningen versterken het hart, ondersteunen bij herstel na een blessure of operatie en voorkomen dat de botten poreus worden als men ouder wordt. Bovendien zorgen de oefeningen ervoor dat het immuunsysteem de afvalstoffen efficiënter afvoert. Dit alles in een modern jasje en in enkele minuten per dag thuis in de eigen vertrouwde omgeving.

Jaren van ontwikkeling en voortdurende verbetering hebben een bijzondere elastiektechniek opgeleverd. Hierdoor is onze minitrampoline fluisterstil en bijzonder elastisch. De unieke, internationaal gepatenteerde vering van de bellicon® ziet er niet alleen anders uit dan trampolines voor in huis met stalen veren, maar zorgt er door de elastiekringen ook voor dat u diep inveert en geleidelijk wordt opgevangen, in plaats van kort en abrupt.

www.bellicon.nl
contact@bellicon.com
0528-726110