• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Betan Clinics

Bij Betan Clinics in Groningen, Leeuwarden, Sneek, Emmen en Hoogeveen ben je welkom voor veilige botox- en fillerbehandelingen, ooglidcorrecties en andere esthetische ingrepen. In onze high-end kliniek staan uitzonderlijke kwaliteit, persoonlijk advies, veiligheid en natuurlijke resultaten centraal. Plastisch chirurg dr. Volkan Tanaydin voert alle behandelingen subtiel uit, waarbij de eigen unieke anatomie en gezichtsuitdrukkingen worden behouden. We creëren een fris uiterlijk zonder dat zichtbaar is dat er een ingreep heeft plaatsgevonden.

Bij Betan Clinics ben je verzekerd van maatwerk. Of je nu voor het behandelen van rimpels, wallen of hangende oogleden komt: we luisteren naar je wensen, geven eerlijk advies en passen de nieuwste behandeltechnieken voor botox- en fillerbehandelingen en esthetische chirurgie toe om de beste, meest natuurlijke resultaten te bereiken. Less is more, is ons motto. En dat wordt gewaardeerd: Betan Clinics staat bovenaan in de top 10 zelfstandige klinieken van ZorgkaartNederland. Dit betekent dat wij het afgelopen jaar het best gewaardeerd werden door onze cliënten. Betan Clinics staat voor niets minder dan topkwaliteit in botox en fillers en zet de cliënt altijd met stip op één.

Kies je voor Betan Clinics, dan kies je voor een 100% veilige, kwalitatieve ingreep door een dubbel gekwalificeerd, ervaren plastisch chirurg met een academische titel. Het eerste consult is altijd vrijblijvend en gratis.

www.betanclinics.nl
info@betanclinics.nl
050 – 211 38 76