• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

BIJ’T KLOOSTER

BIJ’T KLOOSTER is ontstaan uit de tandprothetische praktijk BIJT! B.V. die sinds 2013 bestaat. BIJT staat voor BIJzondere Tandprothetiek. Dit is opgericht door de heer J.C. Boer die al 23 jaar werkzaam is in de tandtechniek en ruim 13 jaar ervaring heeft als Tandprotheticus.

BIJ’T KLOOSTER is een tandprothetische praktijk met een tandtechnisch laboratorium. Bij de tandprothetische praktijk wordt de prothese bij de patiënt aangemeten. Het technische werk, dus het vervaardigen van de prothese, gebeurt in het tandtechnische laboratorium, daar wordt de prothese in elkaar gezet (gemaakt).

Het voordeel van een tandprotheticus ten opzichte van een tandarts is dat de tandprotheticus zowel de prothese aanmeet als zelf vervaardigt. Ook is het mogelijk om via een verwijzing van de tandprotheticus bijvoorbeeld ingestuurd te worden naar de tandarts-implantoloog of de kaakchirurg voor het plaatsen van implantaten indien dat nodig mocht zijn. De prothese wordt dan wel door de tandprotheticus vervaardigd. Ook kan in samenwerking met de tandarts bijvoorbeeld bij een betande situatie een frame worden vervaardigd.
Eigenlijk kunnen bij de tandprotheticus alle uitneembare gebitsvoorzieningen worden vervaardigd. Behandeling na afspraak.

0528 – 72 61 16
info@bijt-bv.com