• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Brasserie Het Klooster

Koffie en lunch
In onze sfeervolle Brasserie Het Klooster kunt u volop genieten van vers bereide en veelal gezonde voeding. We hebben een heerlijk assortiment; van wat lekkers bij de koffie tot een smaakvolle lunch.

Feestje
Hebt u iets te vieren? Brasserie Het Klooster is de ideale locatie voor uw feestje. In overleg met u zorgen wij voor de juiste inrichting en de lekkerste hapjes en drankjes.

Zakelijk evenement
Wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren dan kunt u bij ons terecht voor uw vergadering, netwerkborrel of presentatie. Ook kan voor die gelegenheid gebruik worden gemaakt van Theater De Kubus. De Kubus heeft een flexibele tribune is geschikt voor 90 personen. Er bestaat de mogelijkheid tot het livestreamen van uw bijeenkomst. Met de juiste inrichting en culinaire invulling wordt uw zakelijke bijeenkomst een succes.
Wilt u exclusiviteit: de Brasserie en De Kubus zijn (volledig) af te huren!

Toekomst
Wij vinden het belangrijk om ook in de toekomst gastvrijheid te kunnen bieden en daarom werken wij samen met studenten van verschillende opleidingen en bieden we ruimte aan medewerkers voor wie de reguliere arbeidsmarkt minder toegankelijk is.

Openingstijden
Dinsdag t/m donderdag van 10.00 – 16.00 uur.
Op aanvraag geopend op maandag, vrijdag, ‘s avonds en in het weekend.

www.theaterdekubus.nl
info@kubushoogeveen.nl
info@hetkloosterhoogeveen.nl
0528 – 72 61 00

www.facebook.com/theaterdekubus/
www.instagram.com/theaterdekubus/