• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Fonique Hoortechniek

De beste hoorzorg

Fonique opende haar eerste winkel in 2012 in Deventer. In Deventer staan wij inmiddels bij de KNO-artsen en Audiologische centra bekend als betrokken en gespecialiseerde audiciens. Wij krijgen regelmatig cliënten doorgestuurd die er bij andere audiciens niet uitkomen. U vindt de ervaringen van onze klanten op ‘klantenvertellen.nl’. Wij vragen ons nooit af of het resultaat goed is, wij vragen ons af of het béter kan en daarin onderscheiden wij ons van de ketenbedrijven.

Heeft u nieuwe hoortoestellen nodig, of bent u niet tevreden over uw huidige hoortoestellen? Neem dan gerust contact met ons op voor een intake of een second opinion.

Gehoorbescherming & in-ear monitors

Daarnaast doen wij veel aan preventie. Wij leveren gehoorbescherming voor muziekliefhebbers, de industrie, beveiligers, muzikanten, etc. Bekijk alle mogelijkheden op www.inearmonitors.nl. Daar vindt u ook de verschillende in-ear monitor systemen voor muzikanten. Wij hebben reeds in-ear monitors geleverd aan Kensington, Marco Borsato & Band, Edsilia Rombley, Jan Keizer, Jannes, Dewi, K-otic, Handsome Poets en vele anderen. Benieuwd naar onze top-kwaliteit in-ears? Maak een afspraak om onze demo’s te beluisteren!

Op zoek naar de beste hoorzorg? We helpen u graag verder!

0528 – 72 66 09
hoogeveen@fonique.nl
www.fonique.nl