• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

HuidZorg Drenthe Hoogeveen

HuidZorg Drenthe is een paramedische organisatie die uitgebreide en vakkundige dienstverlening biedt bij de behandeling van huidproblemen of huidklachten als acné, brandwonden, couperose, littekens, oedeem en overbeharing. Camouflagetherapie, huidverbetering en therapeutische steunkousen behoren ook tot de behandelingen.

Hoewel de cosmetische kant van ons vak de laatste jaren steeds belangrijker is geworden, blijven wij vanzelfsprekend de medische aspecten binnen ons werk koesteren.

Oedeemtherapie is een prachtig voorbeeld van medische behandeling waarvoor we als huidtherapeuten zo vol overtuiging de basis hebben gelegd in onze opleiding en waar we voor onze klanten mooie resultaten mee boeken. Vooral littekens en obstructies van spieren worden soepeler, waardoor degenen die daar mee te maken hebben, mobieler worden en prettiger door het leven gaan. In die zin is huidtherapie voor ons ook nog steeds een roeping.

Voordat wij behandelen vindt er eerst een intakegesprek plaats, waarin je met ons jouw klacht of probleem bespreekt en waarin we een huidanalyse maken om aan de hand daarvan de mogelijkheden door te nemen en in samenspraak met jou een behandelplan op te stellen. Dat jij je op je gemak voelt is voor ons het uitgangspunt.

0528 – 26 12 38
hoogeveen@huidzorgdrenthe.nl
www.huidzorgdrenthe.nl