• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Psychologenpraktijk De Vaart

We bieden als praktijk onderzoek en behandeling binnen de Basis GGZ en de Specialistische GGZ voor ouderen, volwassenen, jongeren en kinderen.

We zijn een hecht team dat de zorg voor u voorop stelt en samen denken we mee hoe deze het beste te kunnen vormgeven. We gaan uit van uw vraag en hebben vele methoden en technieken om u hierbij te helpen en te ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan e-health (Therapieland), EMDR (traumabehandeling), groepsbehandelingen, psycho-educatie en cognitieve gedragstherapie. We werken ook samen met een PMT-er en een neurofeedback-therapeut.

Binnen het Klooster hopen we nog meer samenwerkingsverbanden te kunnen opstarten zodat de lijntjes kort blijven en u snel geholpen wordt. Verder hebben we nog een team dat zich gepecialiseerd heeft in genderdysforie, dus ook voor die vragen kunt u bij ons terecht.

We blijven in beweging en we houden van nieuwe uitdagingen. Zo kunnen we samen met u de best mogelijke oplossing en antwoord vinden op de vragen en wensen die u heeft. Wees welkom.

info@psychologenpraktijkdevaart.nl
www.psychologenpraktijkdevaart.nl
0592 – 33 01 87