• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Toon Hermans Huis Drenthe

Kanker kan je hele leven overhoop gooien. Heeft u dat zelf of van dichtbij meegemaakt? Kom dan eens langs bij het Toon Hermans Huis Drenthe, dat als een van de eerste bewoners in oktober 2016 het prachtig verbouwde Klooster betrok.

Toon Hermans, die in 1991 zijn vrouw Rietje aan kanker verloor, heeft indertijd zijn naam aan een stichting van inloophuizen verleend omdat hij de doelstellingen ervan van harte onderschreef: een plek waar mensen met kanker en hun naasten met elkaar kunnen praten en elkaar kunnen steunen, waar ze zich tijdens diverse creatieve workshops uit kunnen leven met potlood, verf, steen of hout, waar ze zich kunnen ontspannen met yoga en waar ze terecht kunnen voor interessante lezingen.
Toon Hermans was een man van een lach en een traan en dat is precies wat het inloophuis is: een plek waar – veel – gelachen wordt, maar waar ook plaats is voor tranen. “Ik leef helemaal op na een middagje schilderen, ik zou die middagen voor geen goud willen missen”, aldus een van de bezoekers. “Ik verheug me de hele week op het Creatief Atelier”, zegt een ander. “Mijn man zegt iedere keer dat ik zo ben opgeknapt sinds ik naar het Toon Hermans Huis ga.”

Kom gewoon eens langs en kijk wat het Toon Hermans Huis Drenthe voor u kan betekenen.

Openingstijden:
maandag 13.30 – 16.00 uur (workshop / praatgroep)
dinsdag 13.30 – 16.00 uur (vrije inloop / creatief atelier)
woensdag 13:15 – 14:45 uur (yoga / inloopspreekuur)
donderdag 10:00 – 11:30 uur (yoga) en 13.30-16.00 uur (vrije inloop / workshops)
Check de website van het Toon Hermans Huis Drenthe voor actuele data/evenementen.

0528 – 82 02 36
info@toonhermanshuisdrenthe.nl
www.thhd.nl