• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Toon Hermans Huis Drenthe

Het Toon Hermans Huis Drenthe is een ontmoetingsplek waar iedereen die geconfronteerd wordt met kanker kan binnenlopen. Het inloophuis bestaat sinds 2011.

Als je met kanker te maken krijgt, staat de wereld op zijn kop. Het Toon Hermans Huis Drenthe is een plek waar je terecht kunt met vragen en problemen over wat kanker met jouw leven doet of heeft gedaan. Vrijwilligers nemen de tijd, hebben begrip voor jouw situatie en geven troost. Ook voor naasten en nabestaanden is het een plek voor een fijn gesprek en een luisterend oor.

Door samen te doen, kom je in contact met lotgenoten. Het aanbod van workshops is breed: schilderen, koken, schrijven, yoga en meer. Erkenning, ervaringen delen, tips uitwisselen en simpelweg naar elkaar luisteren, een goed gesprek komt dan als vanzelf.

Naast het bieden van een luisterend oor en een fijn gesprek bieden we onderdak aan hulpverleners, zoals psychologen van het psycho-oncologisch centrum Het Behouden Huys. Zij houden spreekuur in het inloophuis. Regelmatig zijn er publiekslezingen over onderwerpen die te maken hebben met kanker en de effecten daarvan. Zo hebben we al voor veel mensen iets kunnen betekenen.

Zie onze website voor meer informatie (zoals openingstijden) of bel. We helpen je graag verder, je bent van harte welkom.

www.thhd.nl
info@toonhermanshuisdrenthe.nl
0528 – 82 02 36