• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

van Ee consultancy

Loopbaanadviesbureau van Ee consultancy biedt inzicht, geeft houvast en inspireert bij van werk naar werk trajecten, re-integratie 2de spoor trajecten, coaching en individuele loopbaanonderzoeken. Ons doel is het vergroten van het zelfsturend vermogen van mensen, waardoor u in staat bent om met meer (werk)plezier efficiënter te werken en betere resultaten te bereiken. Door het aangeboden krijgen van vernieuw(en)de inzichten en het creëren van ruimte voor ontwikkeling wordt het voor u mogelijk om uw wensen te realiseren en ambities waar te maken.

Loopbaanadviesbureau van Ee consultancy heeft de afgelopen 10 jaar al ruim 500 mensen mogen ondersteunen bij dit proces en actief mogen bijdragen aan een nieuwe toekomst. Loopbaanadviesbureau van Ee consultancy is NOLOC en CMI gecertificeerd en heeft een breed en betrouwbaar regionaal netwerk van meer dan 150 werkgevers.

Heeft u wellicht ook vragen over uw werk of loopbaan? Belt of mailt u mij dan gerust even voor een vrijblijvend loopbaangesprek.

www.vaneeconsultancy.nl
info@vaneeconsultancy.nl
06 – 55 11 38 63