• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Zorg Intens

Wat doen wij?
Zorg Intens geeft ondersteuning aan volwassenen, kinderen en gezinnen. Wij zijn de stabiele factor tijdens psychische problemen, gezinsproblematiek, conflicten of verslavingen. Samen zorgen wij voor een betere leefomgeving en scheppen orde in procedures en contacten met diverse instanties.

Voor wie?
Zorg Intens kan ook begeleiding bieden bij een omgangsregeling voor het gezin. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van nieuwkomers en statushouders. Onze zorgverleners begeleiden mensen van alle leeftijden in hun eigen woning bij de dagelijkse gang van zaken. Wij bieden ondersteuning op het gebied van jeugdzorg, wonen, dagbesteding, werk, sociale contacten, persoonlijke verzorging, geestelijk en lichamelijk welzijn, financiën, schulden en administratie. We pakken de problemen samen aan en zorgen voor rust en overzicht.

Hoe?
Een vertrouwensband met de zorgverlener vinden wij erg belangrijk. Daarom werken wij met een vast contactpersoon. Dit is altijd een ervaren hulpverlener met een relevante opleiding, een luisterend oor en nog veel belangrijker; een groot hart.

www.zorgintens.nl
welkom@zorgintens.nl
085 – 48 75 777