• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Even een hulpmiddel nodig?

Door een samenwerking tussen Medipoint en De ZorgZaak kunt u in Het Klooster ook terecht voor de uitleen en verhuur van diverse hulpmiddelen. Van elleboogkruk tot ondersteek, van looprek tot douchekruk en van rolstoel tot toiletverhoger; alle hulpmiddelen die u tijdelijk nodig heeft om het leven te veraangenamen kunt u in Het Klooster afhalen (of gratis laten bezorgen).

Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig omdat u herstelt van een operatie? Wordt u tijdelijk thuis verpleegd? De uitleen van medische hulpmiddelen is gratis, uw zorgverzekeraar betaalt voor u.
Zoekt u een hulpmiddel, maar komt u niet voor vergoeding door de zorgverzekering in aanmerking, dan is huren een prima en goedkope oplossing. Ook daarin voorziet de samenwerking tussen De ZorgZaak en Medipoint.

Elke werkdag tussen 08:30 en 17:00 uur kunt u bij de centrale balie in Het Klooster Hoogeveen terecht voor het ophalen of bestellen van hulpmiddelen. De altijd vrolijk gestemde Vera en Irene staan klaar om u te adviseren en uitleg te geven over het juiste gebruik van de hulpmiddelen.

zorgzaak.nl