• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Open Huis Het Klooster Hoogeveen!

Zaterdag 13 mei zwaaien van 13:00 tot 16:00 uur de deuren van Het Klooster Hoogeveen aan de Brinkstraat 5 in Hoogeveen open voor iedereen.

 

Meer dan vijftien ondernemers, van huisarts tot logopedist en van tandprotheticus tot cateraar, hebben hun intrek genomen in gezondheidscentrum Het Klooster Hoogeveen. Onder het motto ‘Fit door het leven’ helpt het voor Nederland unieke centrum jong en oud fit en gezond te leven.

“Na een lange periode van verbouwingen willen we graag het centrum laten zien aan iedereen in Hoogeveen en omgeving”, vertelt directeur Aliene Haar. “Vanuit Het Klooster Hoogeveen geven we ondersteuning en informatie om fit door het leven te gaan. Het gaat onder meer over voeding, beweging, domotica en eHealth. We richten ons op iedereen: jong en oud, ziek en niet ziek.”

Tijdens de open middag zijn gebruikers van Het Klooster Hoogeveen aanwezig om tekst en uitleg te geven over hun inbreng binnen het bijzondere concept. Aanwezig zijn: Fonique Hoortoestellen, BENU Apotheek, BIJ’T KLOOSTER tandtechniek, Psychologenpraktijk de Vaart, Dietistenpraktijk Hoogeveen, Zlimthuis Beleefhuis, PMC Nederland, Pedicure-Hoogeveen, Huisartsenpraktijk Het Klooster, Toon Hermans Huis Drenthe, De ZorgZaak, bellicon, HappyWeight gezond gewicht, Zorg van Oranje en Brasserie Fair.