• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Pedicure Hoogeveen: op wolkjes lopen

“Als mensen op wolkjes naar buiten lopen, terwijl ze hier binnenkwamen met een voetprobleem; dat geeft mij veel voldoening!” Tijdens haar opleiding tot schoonheidsspecialiste ontdekte medisch pedicure Miranda Stavast haar passie voor voeten. “Het oplossen van problemen spreekt mij aan. Je kunt zoveel voor mensen betekenen.”

“Veel mensen verstoppen hun voeten, ze kijken er zelf niet naar om. In je leven loop je 185.000 kilometer, wist je dat? Het is dus belangrijk goed voor je voeten te zorgen.” Miranda verzorgt voeten van mensen met reuma, diabetes en van oudere mensen. Wondjes en drukplekken en een dunne huid zijn veel voorkomende problemen. Maar je hoeft geen problemen te hebben om je voet over de drempel te zetten bij de medisch pedicure. “Je kunt hier ook altijd terecht voor een voeten-APK of een heerlijk verzorgende behandeling.”

Wie denkt dat alleen vrouwen de weg naar een medisch pedicure weten te vinden, komt bedrogen uit. Steeds meer mannen laten hun voeten onder handen nemen. “Daar draagt de professionele uitstraling die we hier in het Klooster hebben zeker aan bij.”

In Het Klooster Hoogeveen is er een mooie wisselwerking tussen huisartsen, podotherapeut en Miranda als medisch pedicure. Over en weer wordt naar elkaar doorverwezen waarbij het belang van de individuele cliënt altijd voorop staat.
In het Klooster werkt Miranda op afspraak, binnenkort ook ’s avonds. En voor alle klanten van Pedicure Hoogeveen staat altijd een gratis kopje koffie klaar in Brasserie Fair.

pedicure-hoogeveen.nl