• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Twintig bijzondere verhalen in één gebouw

In het prachtige kloosterpand aan de Brinkstraat in Hoogeveen werken zo’n twintig verschillende zorgverleners elke dag aan het fit en vitaal houden van mensen. Informeren en ervaren staan centraal in dit voor Nederland unieke concept. Tijdens de Open Bedrijven Dag op zaterdag 4 november kan iedereen kennis maken met de bevlogen en inspirerende ondernemers. Voor jong en oud worden extra activiteiten georganiseerd en er is een leuke winactie.

Een gezondheidscheck laten afnemen door een preventieverpleegkundige of een bodyscan door een diëtist. Tips en adviezen ontvangen over voeten, houding en gehoor. Deelnemen aan een work-out op trampolines. Het kan allemaal tijdens de Open Bedrijven Dag. Dat lekker en gezond eten prima hand in hand gaan, kan ervaren worden tijdens een smakelijke proeverij.
Langer zelfstandig wonen, waar moet je dan op letten? Hulp voor het huishouden of de persoonlijke verzorging nodig? Of wil je juist zelf in de zorg gaan werken? Ook deze en veel meer thema’s komen aan bod.

Voor de kinderen is professionele opvang aanwezig. Zij kunnen zich naar hartenlust vermaken met onder meer een springkussen en schminken.
Toe aan een versterking? Neem iets lekkers bij de koffie of thee of geniet van een lekkere lunch in de brasserie.
Een puzzeltocht door de kloostergangen en alle ruimtes geeft kans op het winnen van een leuke prijs.

Deelnemers aan de Open Bedrijven Dag binnen het Klooster Hoogeveen zijn: Beweegwijs.nu, Zorg van Oranje, Paramedisch Centrum Hoogeveen, bellicon, Podotherapie Hoogeveen, BENU, Zlimthuis, De ZorgZaak, Brasserie Fair, Fonique Hoortechniek, Diëtistenpraktijk Hoogeveen, Toon Hermans Huis Drenthe, Streutker Mediskin en Pedicure Hoogeveen.