• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

ZlimThuis Beleefhuis vergroot geluksgevoel

We moeten (en willen!) langer in onze eigen woning blijven wonen. Als het even kan zorgeloos, comfortabel en veilig. In het ZlimThuis Beleefhuis kunt u ontdekken of uw woning daar wel geschikt voor is. En zo niet, welke aanpassingen mogelijk zijn.

“Woningaanpassingen maken het leven een stuk gemakkelijker en vergroten het geluksgevoel. Wat is er mooier dan tot op hoge leeftijd in je eigen vertrouwde omgeving te kunnen wonen”, vertelt ZlimThuis-expert Harold Prost. “Maar ook wanneer je nog vitaal bent en bijvoorbeeld je badkamer wilt vernieuwen, is het belangrijk te voorkomen dat je in de toekomst voor verrassingen komt te staan.”

Het ZlimThuis Beleefhuis in het Klooster is een modelwoning waarin gedemonstreerd wordt wat er allemaal mogelijk is. Er wordt per bezoeker gekeken naar waar de behoeften liggen. Van antislip-spray op de tegels in de badkamer tot gordijnen die open en dicht gaan via een app op de iPad. Van sensoren op de afzuigkap als fornuisbewaking tot een kant-en-klare badkamerunit die zonder hakken en breken in een dag geplaatst wordt.
En als u dat wilt, komt de ZlimThuis-expert gratis bij u thuis een kijkje nemen om u te adviseren over de mogelijkheden om zorgeloos, comfortabel en veilig nog heel lang in uw eigen woning te blijven wonen.

Ook zijn er regelmatig workshops op thema, zoals ‘veiligheid’, voor particulieren maar ook voor professionals.

zlimthuis.nl