• Lettergrootte :
  • T
  • T
  • T
logo

Diëtistenpraktijk Hoogeveen

Na 13 jaar ervaring te hebben opgedaan in een ziekenhuis, huisartsenpraktijk, verpleeghuis en sportschool open ik nu mijn deuren in Het Klooster Hoogeveen. Hoe toepasselijk; mijn spreekkamer bevindt zich in de voormalige keuken van het Klooster! Het is een geweldige locatie met korte lijnen naar andere disciplines.

Diëtistenpraktijk Elisabeth de Rooij is laagdrempelig; kom gerust eens binnenlopen om kennis te maken of neem telefonisch contact op.
Met, en vaak ook zonder, verwijzing kan ik u voedingsadvies geven bij onder meer overgewicht, ondergewicht, diabetes, hypertensie, te hoog cholesterol, COPD, darmklachten en kinderen met eetproblemen.
Enkele jaren geleden heb ik de post-hbo-opleiding Sportdiëtetiek afgerond in Papendal. Dus de (recreatief) sporter is ook bij mij aan het juiste adres. Naast voeding is beweging (naar kunnen) erg belangrijk. Samen kijken we wat er mogelijk is, eventueel in samenwerking met de fysiotherapeut.

Beperking of verrijking, bij mij blijft lekker eten altijd voorop staan! Mijn passie is onder meer lekkere gezonde, pure gerechten bereiden. Graag geef ik tips om lekkere gezonde maaltijden op tafel te zetten, die niet te lange bereidingstijd vergen. Als moeder van drie kinderen weet ik dat de tijd weleens ontbreekt.
Eens in de maand schrijf ik in de Hoogeveense Courant en hier deel ik recepten en weetjes.

Voedsel is de brandstof voor je lijf, je wilt toch voor je lijf zorgen, je bent tenslotte wat je eet!

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Wij zijn als volgt bereikbaar:
www.dietisthoogeveen.nl
www.facebook.com/dietistenpraktijkhoogeveen
elisabeth@de-rooij.com
06 – 51 60 46 18